vrijdag 6 januari 2017

Snoepig filet gehaakt sjaaltje

Hallo lieve medehaaksters!

Allereerst wil ik jullie allemaal een heel fijn, gelukkig en gezond 2017 toewensen. Hopelijk wordt het een goed haakjaar!

Zoals ik in het vorige blogbericht al aangaf, was mijn kleine nichtje in december jarig. Natuurlijk kon ik het  ook niet laten om voor haar nog een mooie warme sjaal te haken. Omdat het een echt meisje meisje is moest ik natuurlijk met roze aan de slag! Ik koos voor een mooie oud roze kleur. Het garen is van de zeeman, namelijk de royal. De bloemetjes en het het randje zijn gehaakt met Drops Muskat. 
Het mooie filet patroontje komt uit het boek Haken & Kleur van Saskia Laan en Claire Boeter. Dit mooie boek mocht ik lenen van mijn buurvrouw Nienke, er staan overigens nog veel meer super toffe patroontjes in dus wie weet spit ik deze nog eens even goed door!Hebben jullie nog goede haakvoornemens voor komend jaar? 

Fijn weekend! 

6 opmerkingen:

 1. Wat een lieve maar toch ook stoere sjaal! Ik heb niet echt voornemens op creatief gebied. Gewoon weer veel leuker dingen maken. Misschien fair isle leren breien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Hilde! Precies, gewoon lekker door blijven haken en breien!

   Verwijderen
 2. Ik wens jou een gezond, gezellig en creatief 2017 met veel fijne haakprojecten. Dit sjaaltje zit er snoezig uit. Mijn nichtje zou ook best zo'n sjaaltje willen, maar dan in het blauw.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Margaret! Een blauwe sjaal is ook super leuk en stoer! Ik moet zeggen dat ik ook nog getwijfeld heb tussen blauw en roze.

   Verwijderen
 3. Een prachtige sjaal is dat!
  En mooie foto's heb je ervan genomen!
  Voor jou ook een heel gezond, vrolijk, creatief 2017 gewenst,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen