woensdag 17 januari 2018

Iets nieuws!

Hallo Lieve lezers, 

Zo lang niks van mij laten horen. Maar dat is niet zonder reden hoor! Ik ben namelijk voor mijn studie bezig met een leuk project! In het afgelopen half jaar heb ik namelijk een minor moeten volgen. Ik heb er toen voor gekozen om de minor ondernemen te gaan doen. 

En nu denk je vast, maar wat heeft dat met haken te maken? Nou, dat ga ik vertellen. Tijdens deze minor is het de bedoeling om een plan te maken om een onderneming op te richten. Ik heb er toen voor gekozen om mijn haakwerkjes via een Etsy shop te gaan verkopen. Ik ben dus de afgelopen tijd veel bezig geweest met heel veel saaie dingen (het plan schrijven) maar ook een aantal leuke! Ik heb namelijk een Etsy shop opgericht waar je mijn haakwerkjes kunt kopen. En uiteraard het leukste van alles, veel haken! 

Je snapt nu vast waarom ik de afgelopen weken weinig heb gepost. Nu kost het schrijven van een blog vaak toch wat meer tijd dan alleen foto's posten.  

Ik heb daarom ook een instagram account aangemaakt, die kun je HIER vinden. Ik zou het super leuk vinden als je mij ook op instagram volgt! Ik plaats daar toch iets meer posts dan hier. 


Uiteraard blijf ik gewoon ook mijn blog behouden, want het schrijven zo nu en dan dat vind ik gewoon te leuk! :)

Liefs, 

Froukje  

2 opmerkingen:

  1. Leuk om een Etsy winkel te hebben. Laat maar eens weten hoe dat gaat lopen. Ik ga je opzoeken op Instagram! Is inderdaad wat makkelijker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat klinkt spannend! Veel succes met je winkeltje, ik ga zeker eens kijken.
    Groetjes, Sigrid
    PS: Sinds ik laatst gehackt werd op Instagram (nog maar een paar maanden lid en dat heb ik op 20 jaar nog nooit meegemaakt bij Facebook of andere social media), ben ik niet meer zo'n Instagramfan dus sorry, daar ga ik je niet volgen. Maar dat ligt dus niet aan jou hoor!

    BeantwoordenVerwijderen